joi, august 11, 2022

Chirieac: Miniştrii actuali, fiecare crede despre el că este un fel de alfa şi omega; Guşă: Sunt doar nişte politruci cărora le este frică de oamenii cu expertiză

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, într-o emisiune la dcnews.ro, despre demisia ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu.

„Cine să aducă profesioniştii? Grindeanu a preluat şi portofoliul de la Agricultură. Oricum, omul, pe persoană fizică, se consideră mai competent decât Guvernele din tot centrul şi estul Europei. Ăştia care sunt acum, fiecare crede despre el că este alfa şi omega. Nu au un aparat propriu de evaluare corectă a situaţiei. De vină sunt alţii, nu sunt ei de vină niciodată”, a punctat Bogdan Chirieac.

La rândul său, Cozmin Guşă a spus: „Probabil că dacă s-ar face o inversiune la nivelul partidelor, o parte dintre primarii gospodari, şi nu sunt puţini, ar putea să ia frontul deciziei… Dacă în locul lui Ciucă, să spunem, ar veni Bolojan sau Boc, un tip aplicat, cu rezultate, mai pragmatic, un om care a performat în administraţia locală sau regională fără să aibă probleme de furt, cum sunt toţi ăştia, ar fi buni de lideri.

Inclusiv la PSD. Să găsească un preşedinte de CJ să îl aducă în frunte. Nu ştiu, Radu Moldovan de la Bistriţa Năsăud. Am zis unul! A făcut din judeţul ăla în ultimii 12 ani ceva senzaţional. Oameni aplicaţi! Şi atunci am avea o speranţă. Un om aplicat, care are expertiză, are respect la rândul său pentru expertiză.

Un Bolojan dacă vine în vârful unui partid sau în vârful unui Guvern, ce va face, având respect pentru expertiză? Va aduce alţi oameni cu expertiză. Că unul care are respect pentru expertiză, îşi scoate pălăria în faţa altuia care poate e mai bun decât el. Noi nu avem decât politruci care sunt speriaţi de oamenii cu expertiză. Se sperie, fug…”, a precizat şi Cozmin Guşă.

spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner