Ciolacu: 10.000 de morți din cauza infectării – bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannnis – Orban

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că „10000 de morți din cauza infectării, este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban„.

„ Ciolacu: 10.000 de morți din cauza infectării – bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannnis – Orban! Iar situația devine tot mai disperată! Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eșecului actualei puteri în lupta cu pandemia„, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că spitalele se prăbușesc pur și simplu sub presiunea valului uriaș de internări, instalațiile electrice cedează din cauza suprasolicitării.

„Sâmbăta trecută la Neamț. Astăzi la Cluj, într-un spital vechi, administrat de Ministerul Sănătății, doar Dumnezeu a făcut să nu se întâmple o nouă tragedie! Dar nici Tătaru, nici Orban nu își asumă vreo răspundere, deși i-am atenționat că asemenea drame pot apărea zilnic, în orice spital al țării. Nu le pasă! Cred că dacă dau amenzi și pasează responsabilitatea pe umerii medicilor și ai autorităților locale, își păstrează imaginea imaculată! Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici rațiune!„, a arătat liderul PSD.