Ciolacu îi cere lui Iohannis și Cîțu „să scoată măcar cele peste 300 de ventilatoare care zac în depozitele UNIFARM”

Ciolacu Citu Iohannis
Foto: Antena3

Le cer ca în ceasul al 12-lea, să scoată măcar cele peste 300 de ventilatoare care zac nefolosite de un an de zile în depozitele UNIFARM și să le dea spitalelor. Știe toată lumea că au furat cu achizițiile și nu vor scăpa de judecată, a cerut președintele PSD, Marcel Ciolacu, printr-o postare pe facebookk, duminică.

Parlamentarii PSD au trimis o cerere conducerii Camerei Deputaților prin care solicită organizarea unei dezbateri parlamentare pe tema situației sistemului de sănătate.

Aceștia vor dezbatere în Parlament privind situația sistemului de sănătate. Ei au depus o solicitare la Biroul Permenant al Camerei Deputaților.

Ciolacu: „PSD a cerut prin profesorul Alexandru Rafila o dezbatere urgentă în Parlament pentru a găsi soluții. Dacă Guvernul nu poate face nimic, vom face noi din Parlament”

Marcel Ciolacu a explicat pe facebook de ce a apărut solicitarea parlamentarilor.

„România își numără morții, în timp ce Iohannis și Cîțu își numără voturile! În iunie, au declarat pandemia închisă și apoi au țopăit bezmetic toată vara să cumpere voturi la Congresul PNL!”, mai scrie liderul PSD.