Ciolacu, întrebat dacă e posibilă învestirea unui guvern de tehnocrați cu Ciucă premier: E o posibilitate

ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la sosirea la sediul partidului, că răbdarea românilor începe să ia sfârșit, iar liderii politici trebuie să ia decizii pentru a debloca criza politică, precizând că nu exclude învestirea unui guvern de tehnocrați condus de Nicolae Ciucă, scrie G4Media.

„Fac apel la toți liderii politici cu reprezentare parlamentară că deja întindem prea mult răbdarea românilor și clasa politică trebuie să ia o decizie. Întotdeauna, cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie. Am discuții în continuare cu domnul prim-ministru desemnat Nicolae Ciucă”, a declarat Ciolacu.

Întrebat ce așteptări are de la aceste discuții, liderul PSD a replicat: „Ce așteaptă și românii, să deblocăm această criză politică”.

Marcel Ciolacu a amintit că prima propunere a PSD a fost „să venim cu un guvern de specialiști până la alegerile parlamentare anticipate”.

Întrebat dacă este posibilă învestirea unui guvern de tehnocrați cu Nicolae Ciucă premier, Ciolacu a răspuns: „E o posibilitate și nu trebuie exclusă”.

„Iau în calcul tot ce este serios pentru deblocarea crizei. Nu condiționez nimic. Nu condiționez pe nimeni cu nimic. Cred că răbdarea românilor începe să ia sfârșit, iar liderii politici trebuie să ia decizii. Până sâmbătă e termenul de depunere a listei de miniștri”, a mai declarat liderul PSD.