Ciolacu: Preşedintele Iohannis este nevoit să mintă periodic/ Avem împrumut de 1.000 de euro pe secundă

ciolacu
Foto: facebook.com/Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, nu primeşte informări despre pandemie, dar nici despre interlopi, afirmând că Iohannis este nevoit să mintă periodic, pentru a acoperi astfel greşelile Guvernului Orban, şi că datoria României depăşeşte 40% din PIB.

”Şedinţele CSAT nu se ţin la Camera Deputaţilor, se ţin la Cotroceni. Eu informări am pe domeniile în care sunt îndreptăţit. Nu am avut acces la vreo informaţie a ministrului de Interne nici în ceea ce priveşte pandemia, darămite în ce priveşte clanurile interlope. Şi nu cred că vreunul dintre noi a fost vreodată asociat cu vreun clan interlop. Mai mult, când presa ne-a indicat că se întâmplă în vreo organizaţie aşa ceva, am convocat CEx-ul şi am desfiinţat acea organizaţie”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

 Marcel Ciolacu a afirmat că preşedinteleKlasu  Iohannis este nevoit să mintă periodic.

”Preşedintele Iohannis este nevoit să mintă periodic, să iasă la televizor, este guvernul său, acest guvern condus de Orban. S-a dovedit total incompetent. Mai nou, după raportul Curţii de Conturi, sunt şi hoţomani şi, cel mai grav dintre toate, ei sunt lipsiţi de orice credibilitate”, a susţinut Ciolacu.

 Liderul PSD a precizat că ”avem împrumut de 1.000 de euro pe secundă”.

”Nimeni nu se aştepta ca în această perioadă, când lumea stătea în casă, ei să facă sute de milioane. Nimeni nu se aştepta ca într-un timp atât de scurt să depăşim 40% din PIB. Avem împrumut de 1000 de euro pe secundă. Ca să acoperi aceste lucruri, atunci îţi creezi un duşman, imaginar sau neimaginar, tradiţional, PSD. Şi atunci ataci PSD”, a spus Ciolacu.