joi, noiembrie 30, 2023

Ciolacu: USRiștii fugeau cu sacii de voturi/Vom sesiza instituțiile europene/Alegerile trebuie anulate

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat, miercuri, după ce au fost difuzate imagini cu membrii USR care pătrund noaptea în șediul Biroului Electoral și pleacă cu saci de voturi, afirmând că președintele Iohannis girează un ”sistem mafiot” și că ”alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate”.

”Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!! Să vezi cum useriștii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la ușă, dar tu să dai vina pe alții!!! În fapt, în fața camerelor useriștii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene! Toți acești hoți trebuie arestați urgent! Demisia VELA pentru că ți-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoții!  PNL este părtaș la acest furt și trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenți și hoți a organizat alegerile! Vă asigur că lucrurile nu rămân așa! Toți veți ajunge la pușcărie!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

PSD va sesiza toate instituțiile internaționale, a susținut Ciolacu.

”Vom sesiza toate instituțiile internaționale! Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!! Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate!”, a subliniat liderul PSD.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner