Cioloș – Avem partide specializate pe zone sărăce, cum e PSD. Au trecut de la punga de făină la 100 de lei daţi la pensie

dacian ciolos plus

Fostul prim-ministru Dacian Cioloș a spus într-un interviu pentru Adevărul.ro că România are partide specializate pe zone sărace, cum este PSD.

  • „Dacă începi să munceşti şi venitul nu e cu mult mai mare decât ajutorul social, atunci preferi să rămâi pe ajutor social.

Avem partide specializate pe zone sărăce, cum e PSD. Promit ajutor social. Au trecut de la punga de făină la 100 de lei daţi la pensie. Oamenii sunt controlaţi să voteze într-o anumită direcţie.

Sărăcia devine o problemă inclusiv în modul în care unele forţe politice manipulează o parte din societate. Avem cetăţeni care trăiesc din ajutoare sociale distribuite de primari. Vedem cum PSD manipulează această pătură socială. Spre exemplu, în Teleorman, s-au pompat bani publici, dar zona a rămas sărăcă. Problema sărăciei a devenit acută pentru că duce la dezbinare în societate. Avem creştere economică, avem zone care se dezvoltă, dar avem şi zone sărace”, a spus Cioloș.