miercuri, septembrie 28, 2022

Ciprian Ciucu: Nu au venit solicitări de la nivel național pentru retragerea sprijinului politic lui Nicușor Dan în Consiliul General și nu există o intenție în acest sens

Strategia Politică de la nivel național este stabilită în cadrul Biroului Politic Național al PNL. Nu au venit solicitări de la nivel național pentru retragerea sprijinului politic lui Nicușor Dan în Consiliul General și nu există o intenție în acest sens la nivelul organizației PNL București pe care o reprezint, anunță președintele PNL București, Ciprian Ciucu, într-un comunicat. 

”În primul rând, decizia este prematură. Din punctul meu de vedere, orice primar are nevoie de o perioadă de grație pentru a demonstra ce poate: să gândească și să vină cu proiecte bune, să le implementeze, să inițieze reforme, să administreze serviciile publice. În cel de-al doilea rând, nu poți lăsa un oraș precum Bucureștiul fără o majoritate în Consiliul General. Vă reamintesc, PNL are în acest moment o majoritate cu USR în Consiliul General. Nu au existat solicitări de la nivel național pentru a schimba majoritatea cu USR de la nivelul Consiliului General”, spune primarul Sectorului 6.

El arată că evident, i-ar fi plăcut foarte mult ca dl. Primar General să cultive mai atent relația cu PNL București și mai puțin cu acea mică formațiune politică desprinsă din PNL.

”Până una-alta, NOI, PNL București, suntem cei care-i votăm proiectele. Din partea mea, a avut mereu toată deschiderea și sprijinul (s-a văzut la vot, timp de mai bine de un an!!) chiar dacă, pe alocuri, rar, mi-am mai manifestat nemulțumirea față de încetineala cu care se întâmplă unele lucruri. Mulți le-au catalogat drept “atacuri”. Nu, au fost doar atenționări legitime din partea liderului politic care îi susține majoritatea în București. Cât despre retragerea sprijinului politic, dacă vom lua cândva o asemenea decizie, o veți auzi de la mine, direct, clar, argumentat. Ignorați petardele și fumigenele aruncate prin diferite publicații”, spune Ciucu.

”Acum, mergem mai departe! Avem prea multă treabă de făcut și ar trebui să alocăm cu toții mai mult timp administrației și mai puțin politicii. Mai sunt doi ani până la alegeri, vom avea timp și de politică. Acum, la treabă!”, mai scrie Ciucu.

Toate cele de mai sus sunt spuse in contextul zvonurilor și articolelor din ultimele luni, care au luat amploare în ultimele zile, cu privire la acest subiect, precizează președintele PNL București.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner