Cîţu: Teodorovici, bichonul Viorică/ Orlando am o mega surpriză pentru tine

florin-citu-facebook

Florin Cîţu a declarat că va prezenta, săptămâna viitoare, dovezi despre ilegalităţi care ar fi fost comise de Eugen Teodorovici, afirmând că ministrul de Finanţe că va ajunge lângă Liviu Dragnea, însă nu pentru că nu şi-a plătit taxele către stat.

„Teodorovici, bichonul Vioricăi, vă bagă la puşcarie dacă nu va plătiţi taxele. El şi gaşca lui din infractori de unde să mai fure dacă voi nu le daţi bani? Teodorovici a făcut proiectul de lege şi pe el s-a exclus. Doar pe voi vă bagă la puşcarie”, a afirmat Florin Cîţu, duminică, pe Facebook.

Florin Cîtu îi reaminteşte lui Eugen Teodorovici ce spunea despre dările pe care le are de plătit către stat.

„Despre datoriile lui la buget Orlando ne spune că: «O să plătesc în funcţie de ce pot să plătesc. O să văd dacă pot găsi un împrumut, eventual, să achit partea de penalităti, că să nu crească în continuare. Dacă aveam suma plăteam. Vă daţi seama că nu stăteam să plătesc penalităti aiurea’,…»”, a precizat Cîţu.

Senatorul PNL îi transmite ministrului de Finanţe că are „o surpriză” pentru el.

„Orlando am o mega surpriză pentru tine. O să ajungi lângă Dragnea dar nu pentru că nu ţi-ai plătit taxele. Altă ilegalitate. Voi prezenta totul într-o conferinţa de presă săptămână viitoare”, spune liberalul.