luni, octombrie 2, 2023

Ciutacu ironizează Germania, umilită la CM după protestul „politically correct”: „Iepurașilor, vă luați banderolele curcubeu și vă depuneți CV-uri la ONG-uri!”

După ce Germania a fost umilită la Mondialul din Qatar, încă din primul meci, Victor Ciutacu a profitat de ocazie pentru a ridiculiza naționala considerată drept una dintre „favoritele” la trofeu, de casele de pariuri, scrie romaniatv.net.

Jurnalistul România TV a ironizat naționala Germaniei, pentru prestația rușinoasă din meciul de debut, de la Mondial. Mai mult, gazetarul a făcut referire la acțiunile controversate ale jucătorilor din statul european, organizate sub pretextul „corectitudinii politice” (n.r. – politically correct).

„Au jucat fix cum au vorbit. Lăsați, iepurașilor, vă pensați, vă epilați, vă luați banderolele curcubeu și poșetele cu farduri, vă dați cu ruj roz și vă depuneți în grup CV-urile la ONG-urile pentru protejarea minorităților! Ani de zile, propaganda ne-a prezentat Germania ca pe marele succes economic și social fiindcă regulile sunt sfinte. Azi, umilința cu Japonia vine și ca urmare a faptului că nemții, în loc să se ocupe cu fotbalul, s-au p… pe reguli, ale altora, în speță ale qatarezilor. OK, ești fătălău și vrei să ieși cu gagicul de mână pe stradă, să te mozolești cu el la film? Perfect, ai măcar o sută de țări în lume unde poți s-o faci fără să încalci legea. Nu și în Qatar, unde prezența ta nu e obligatorie. Dacă, totuși, vrei să mergi în Qatar, te abții până ajungi pe cameră cu partenerul tău, acolo unde nu te deranjează nimeni. Vrei să torni bere-n tine ca apucatul în orice spațiu public? Te duci la Oktoberfest aștepți să se reia Bundesliga și încarci în piață sau pe stadion cât bea boul apă. Sau intri într-un bar/hotel unde se consumă (sunt destule), comanzi cât vrei, scoți bănișorii (mulți) din buzunar și ești împărat. Nu e nimeni obligat, la el în țară, în legea lui, să te adape pe tine pe stadion. Iar contractul comercial Budweiser – FIFA nu te privește pe matale, ci e fix treaba părților contractante. Ești demnitar, vii invitat sau pe banii tăi la meciul țării tale în Qatar în plin scandal al banderolelor curcubeu, stai la tribuna oficială alături de emirul-gazdă. Și, ca să fie treaba oablă, îți sfidezi gazda și îți pui zdreanța aia pe mâinile șuncoase. Se cheamă sfidare și, ghinion, vei primi, într-un fel sau altul, nota de plată, a scris Ciutacu, pe Facebook.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner