Cluj: Un ieşean a ameninţat poliţişti clujeni cu securea

Un bărbat din judeţul Iaşi a ameninţat cu securea şi cu alte acte de violenţă poliţişti clujeni, iar acum este cercetat pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

‘La data de 18 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Iaşi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. În fapt, la data de 18 septembrie a.c., Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti a fost sesizată de patrula poliţiei locale din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală Floreşti despre faptul că în jurul orei 19.45, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Tineretului, din localitatea Floreşti, funcţionarii publici ar fi fost ameninţaţi cu o secure şi alte acte de violenţă de către o persoană’, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de IPJ Cluj.

Conform sursei citate, în urma administrării probatoriului şi a activităţilor derulate, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Hălăuceşti, judeţul Iaşi, a fost identificat şi reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

‘Ulterior, la data de 19 septembrie a.c., un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus extinderea urmăririi penale faţă de bărbatul de 45 de ani, cercetările fiind continuate cu privire la comiterea infracţiunii de ultraj şi tulburare a ordinii şi liniştii publice. Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere legală, în cazul acestuia fiind dispus controlul judiciar pentru 60 de zile’, se menţionează în comunicat.

Sursa: PRESSONLINE