Codrin Ștefănescu a vorbit cu Liviu Dragnea: Mi-a spus că e puternic și demn – nu i-a trecut prin cap că va fi executat pe o astfel de speță

codrin-stefanescu liviu-dragnea
foto: romanialibera.ro

Codrin Ștefănescu a declarat la Antena 3 ce a vorbit cu Liviu Dragnea la telefon și a precizat faptul că de îndată ce va putea primi vizite, va merge să-l vadă pe fostul lider PSD.

  • „Liviu Dragnea e un om foarte puternic și foarte demn și curajos. A rămas așa până în ultima clipă. Eu sper ca oamenii să nu se delimiteze de Liviu Dragnea și să nu uite că în acest partid foarte mulți au căzut la datorie în bătălia pe care am avut-o pentru democrație și împotriva a ceea ce numim statul paralel. 

Sunt oameni de partid care, de-a lungul ultimilor ani, au tot suferit și au tot fost vânați pentru simplul motiv că erau membri PSD. Sper ca partidul să nu uite că mulți dintre colegi au suferit alături de familiile lor”. 

„Dosarul lui Liviu Dragnea e o mizerie de la un cap la altul. Totul e cusut cu ață albă. Toți din partid știm lucrul acesta. Nu cred că Dragnea se uită la televizor, încearcă să nu se uite și să se delimiteze de toate lucrurile astea. Când m-a sunat, nici nu l-am încărcat cu mesaje proaste sau știri negative. Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce mai departe crucea mai departe”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Fostul secretar general al PSD a spus că așteaptă să-l viziteze pe Liviu Dragnea. 

„Atunci când va putea primi vizite, sunt pe lista de vizitatori. Am să mă duc, așa cum m-am dus și la Adrian Năstase și la Costică Niță, așa cum nu m-am delimitat nici de Olguța Vasilescu când a avut cătușe la mâini, așa cum nu m-am delimitat nici de Ionel Arsene, Radu Mazăre și mulți colegi de-ai noștri”.

„Lui Liviu Dragnea nici măcar nu i-a trecut prin cap că va fi executat pe o astfel de speță și nimeni din partid nu a crezut lucrul acesta”, a conchis Ștefănescu.

sursa: antena3.ro