sâmbătă, iunie 10, 2023

Codrin Ştefănescu: Așa zisa “compensare” cu 50 bani la combustibil este o bătaie de joc la adresa românilor; avem un guvern sinistru, pus să ne aducă la sapă de lemn şi care răspunde doar la ordine de afară

Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, lider al Alianţei Pentru Patrie (APP), scrie, pe Facebook, că așa zisa “compensare” cu 50 bani la combustibil este o bătaie de joc la adresa românilor.

„Așa zisa “compensare” cu 50 bani la combustibil este o bătaie de joc! Iar ideea că-i vei convinge și pe proprietarii de benzinării, să susținā din buzunarul lor încă 50 de bani, e o tâmpenie la fel de mare precum guvernul PSD-PNL! Ăștia chiar nu au înțeles nimic după ultimele proteste!”, a scris Ştefănescu.

Într-o postare anterioară, el spunea: „Nu mai sperați la nici o plafonare! La nimic! Nici la combustibil, nici la energie și gaze, nici la alimente! Sunt numai minciuni sau declarații ridicole, securistoide sau stupide, de tip Ciolacu! Avem un guvern absolut sinistru care e pus să ne aducă la sapă de lemn! Și o coaliție de guvernare anti-romaneasca, plină de civili cu epoleți, care ascultă doar comenzi din afară! Iar speranța e numai in noi! Că ne trezim odată și nu mai acceptăm această stare de fapt!”.

spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner