vineri, mai 20, 2022

Codrin Ștefănescu și Marian Oprișan vor funcții de conducere în PSD. Niculae Bădălău se mai gândește

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, și președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, au anunțat că vor candida pentru funcții de conducere în PSD. În schimb, numărul doi din partid, Niculae Bădălău, a susținut că se mai gândește.

„(…) voi candida pentru orice funcţie, nu mi-e frică de concurenţa din interiorul partidului”, s spus Codrin Ștefănescu.

Nu am candidat în anul 2015 la congres pentru că am zis foarte clar că nu candidez pentru că am un dosar şi este dosarul meu, nu dosarul partidului. De data asta, pentru că am demonstrat întregii naţiuni că sunt nevinovat, vă spun cât se poate de clar că eu candidez la o funcţie de conducere în PSD”, a declarat Marian Oprişan.

„Am spus că nu m-am hotărât încă. Am dreptul, e o decizie personală. Trebuie să îmi consult colegii, mi-am consultat primarii de judeţ, cei care m-au ajutat să ajung senator. 99% din primari au spus să candidez în continuare (…) Până la urmă e decizia mea şi a familiei vizavi de subiectul ăsta, dacă îmi mai asum încă un mandat”, a susținut Niculae Bădălău.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner