miercuri, septembrie 28, 2022

Codrin Ştefănescu: Ministerul Finanţelor, condus de Câciu, omul „noului PSD”, este cel care a majorat taxele si impozitele românilor, a decis supra-impozitarea locuințelor, lui îi „datorăm” prețul la pompă, facturile uriașe la utilități, blocarea majorării pensiilor și salariilor

Secretarul general al APP, Codrin Ştefănescu, critică, pe Facebook, faptul că Ministerul Finanţelor Publice, condus de un ministru al „noului PSD”, Adrian Câciu, nu ia niciun fel de atitudine faţă de creşterea exorbitantă a preţurilor, ba mai mult, a decis majorarea taxelor şi impozitelor, a decis supra-impozitarea locuinţelor sau a calculat noile accize.
„Adrian Câciu este Ministrul Finanțelor din partea “Noului” PSD condus de Ciolacu! Ministrul Finanțelor este cel care a majorat taxele si impozitele românilor! El a hotârât, coaliția s-a executat, Ciolacu a aplaudat! Ministrul de Finanțe din partea “noului” PSD este cel care a calculat noile accize, supra-impozitarea locuințelor, taxele pe “viciu” și pe zahăr!
Tot omului lui Ciolacu și al noului PSD ii “datorăm” prețul la pompă, facturile uriașe la utilități, controalele imbecile ale ANAF pe conturile de socializare sau in casele bunicilor noștri, blocarea majorării pensiilor și salariilor! Că e și susținut in sensul acesta, deja nu mai e un secret. Am vrut să știți și să vă gândiți la acest aspect!”, scrie Ştefănescu.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner