marți, decembrie 5, 2023

Concert MIYAVI – sâmbătă, la Arena Naţională

Celebrul artist japonez MI Ishihara Takamasa, cu numele de scenă MIYAVI, va concerta pentru prima oară în România sâmbătă, începând cu ora 20,00, în zona exterioară a Arenei Naţionale (acces din Strada Maior Coravu).

Concertul extraordinar de J-Rock face parte din turneul european aniversar de 20 de ani al artistului – ‘Return of the Samurai Guitarist: 20th & Beyond Tour 2023’ – şi se desfăşoară în cadrul celei de-a X-a ediţii a festivalului culturilor asiatice, Asia Fest, precizează organizatorii, într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, accesul persoanelor cu bilete VIP Meet & Greet se va face de la ora 17,.00, accesul general urmând a fi făcut de la 18,30.

Sesiunea VIP Meet&Greet care include fotografie cu artistul, autograf Miyavi pentru primii 25 ce au achiziţionat bilete VIP, cadou Miyavi (ediţie limitată) se va desfăşura în intervalul orar 17,30 – 18,30.

La intrarea în zona evenimentului, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate.

Este interzis accesul cu: sticle, conserve; mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; obiecte cu laser (ex. Pointere, brichete cu laser); umbrele (în caz că se anunţă ploaie, spectatorii sunt rugaţi să veniţi cu pelerine); aparate foto/ video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale; animale de companie. Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii nu vor stoca şi nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului, nefiind responsabili pentru obiectele pierdute de participanţii la concert.

Spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice, atrag atenţia organizatorii.

La Arena Naţională, în zona concertului va fi prezent un medic care poate oferi primul ajutor, în caz de nevoie.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil, accesul până în 14 ani urmând a se face doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de către un adult posesor de bilet valid.

Organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor fără căşti de protecţie.

Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la reintrare este necesară prezentarea biletului şi a brăţării de acces.

Accesul posesorilor de bilete VIP Meet&Green în perimetrul concertului din curtea Arenei Naţionale se face începând cu ora 17.00, dinspre strada Maior Coravu;

Bilete disponibile mai sunt la categoria Acces General şi pot fi achiziţionate online până sâmbătă, la preţ pornind de la 180 lei, sau direct de la casa de bilete amenajată în perimetrul evenimentului Asia Fest.

Un foarte cunoscut muzician, actor, producător şi filantrop japonez, MIYAVI şi-a început activitatea în 1999, fiind mai întâi chitarist în trupa de visual kei rock ‘Due le quartz’.

Din 2002 şi-a continuat cariera ca artist solo, în 2007 a devenit membru al supergrupului rock S.K.I.N., în 2009 şi-a fondat propria companie, J-Glam, iar în 2022, a devenit membru al supergrupului rock The Last Rockstars.

Artistul a avut şi are turnee în întreaga lume şi a lansat 13 albume de studio.

MIYAVI şi-a făcut debutul pe marele ecran în ‘Unbroken’, produs şi regizat de Angelina Jolie, producţie nominalizată la Oscar, de atunci apărând în serialul animat ‘ARCANE’, răsplătit cu premiul Emmy, blockbuster-ul din 2017 ‘Kong: Skull Island’ şi în adaptarea live-action a popularei ‘manga Bleach’.

Filmografia să recentă include şi filmele ‘Stray’ (2019) şi ‘Maleficent 2’ (2020).

Din 2013, Miyavi este voluntar la Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, în noiembrie 2017 fiind numit oficial Ambasador al Bunăvoinţei UNHCR.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner