Conferința Organizației PSD Sector 6 : Gabriel Mutu – candidatul PSD la funcția de primar la Sector 6

EXCLUSIV

Gabriel Mutu – candidatul PSD la funcția de primar la Sector 6

Gabriel Petrea – candidat la funcția de Președinte TSD – Tineretul Social Democrat Național

   Astăzi, 15.07.2015,  a avut loc, după BPN-ul PSD, Conferința Organizației PSD Sector 6.În cadrul acestei Conferințe, cu toate că existau voci care anunțau un posibil scandal,  s-a votat în unanimitate conducerea Sectorului 6 al PSD.S-au mai luat două decizii importante : susținerea lui Gabriel Mutu pentru candidatura la funcția de Primar la Sectorul 6 și susținerea lui Gabriel Petrea pentru candidatura la funcția de Președinte TSD – Tineretul Social Democrat Național.

IMG_0083

Structura PSD Sector 6 : Gabriel Mutu-președinte PSD Sector 6,

                                                  Gabriel Petrea și Bogdan Mihăilescu – președinți executivi

 

Ședința Conferinței Organizației PSD Sector 6, a fost prezidată de către Ecaterina Andronescu, preşedinte interimar al PSD Bucureşt.La această Conferință au mai participat și o serie de lideri PSD printre care Codrin Ștefănescu, Mihnea Costoiu, Cristian Rizea și Mihai Sturzu.

A fost vot deschis privind structura PSD Sector 6 : Senatorul Gabriel Mutu-președinte PSD Sector 6, doi președinți executivi – Gabriel Petrea(actualul vice-primar al sectorului 6) și deputatul Bogdan Mihăilescu. Au mai fost votați 18 vicepreședinți și un număr de 128 de membri ai Consiliului politic PSD Sector 6.Toți au fost validați în unanimitate.

Mihai Sturzu se pregătește să-i predea mandatul de președinte al TSD lui Gabriel Petrea

sturzutsdgpetrea

PREDARE DE ȘTAFETĂ : Mihai Sturzu, actualul Președinte TSD îl susține pe Gabriel Petrea pentru a prelua conducerea TSD

Surpriză : Mihai Sturzu, actualul Președinte al TSD l-a votat pe Gabriel Petrea să fie candidat la funcția de Președinte TSD – Tineretul Social Democrat Național.Prezent în cadrul Conferinței Organizației PSD Sector 6, deputatul Mihai Sturzu, actualul Președinte al TSD a votat rezoluția cu privire la susținerea domnului Gabriel Petrea pentru candidatura la funcția de președinte al Organizației TSD Național.

În momentul în care Mihai Sturzu a votat rezoluția cu privire la susținerea lui Gabriel Petrea pentru candidatura la funcția de președinte al Organizației TSD Național toată sala a aplaudat.

Întrebat în legătură cu susținerea pentru Gabriel Petrea, Mihai Sturzu ne-a declarat că : ”Datoria mea este să susțin orice tânăr pentru a urca în PSD”

Gabriel Mutu – candidatul PSD la funcția de primar la Sector 6

IMG_0072

   În cadrul celei de-a doua rezoluții, Gabriel Mutu a fost votat în unanimitate pentru candidatura la funcția de Primar al Sectorului 6 din partea PSD la alegerile locale din 2016.