Congresul USR a validat noul mandat de președinte al lui Dan Barna

Dan Barna a fost validat pentru un nou mandat de Președinte USR, sâmbătă, la cel de-al cincilea Congres Național al partidului, care are loc la Timișoara. El a fost validat cu 429 de voturi din 478 de voturi exprimate.

“Acest Congres este cel mai mare și posibil cel mai important congres din istoria noastră de până acum ca partid. Dar cu siguranță și cel mai important pentru viitorul USR, care va ajunge la guvernare! Suntem singura speranță reală din politica românească care încurajează românii să spere și să meargă mai departe. Suntem aici, noi toți, pentru că am reușit să rezistăm. Pentru că avem cu toții în interiorul nostru dorința de a salva România. Și pentru asta trebuie să ducem USR la guvernare! Nu vă cer decât să fiți alături de mine în continuare, pe acest nou drum al partidului nostru, drumul spre guvernare.”, a declarat președintele USR Dan Barna.

Tot în cadrul Congresului Național de la Timișoara au fost aleși noii membri ai Biroului Național și Comisiilor Naționale de Arbitraj și Cenzori.

La Congresul au participat 800 de delegați și observatori, alături de toți candidații la funcțiile interne ale partidului.