vineri, mai 20, 2022

Constanţa: Doi algerieni ascunşi într-un autocamion, depistaţi la PTF Negru Vodă

Doi cetăţeni algerieni au fost depistaţi miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, în timp ce intenţionau să intre ilegal în România, ascunşi în semiremorca unui autocamion, a informat Garda de Coastă.

Autocamionul era încărcat cu pluguri ce erau transportate din Turcia către Republica Moldova.

‘În data de 12.01.2022, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetăţean din Republica Moldova, care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu pluguri, din Turcia pentru Moldova. Cu ocazia controlului efectuat de poliţiştii de frontieră români, împreună cu poliţiştii de frontieră bulgari, în compartimentul marfă al semiremorcii, au fost descoperiţi ascunşi doi cetăţeni străini. În urma verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Algeria, în vârstă de 23, respectiv 20 de ani’, se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Potrivit sursei citate, persoanele în cauză au fost preluate, în baza Acordului de readmisie între România şi Republica Bulgaria, de către autorităţile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner