sâmbătă, septembrie 23, 2023

Corespondență din Grecia : Niciun bancomat nu mai funcționează în Thassos

Corespondență din Grecia : Niciun bancomat nu mai funcționează în Thassos

    Niciun bancomat nu mai funcţionează de marți, 30 iunie în insula grecească Thassos iar comercianţii nu mai acceptă plata cu cardul, după ce Grecia, prin vocea primului ministru Alexis Tsipras a anunțat aşa-numita „vacanţă bancară”.

Mai mult decât atât FMI a confirmat, printr-un comunicat, faptul că nu primise rata de 1,6 miliarde de euro, scadentă. Este cel mai grav „incident de plată” din istoria Fondului şi primul care implică o ţară dezvoltată.

AVERTISMENT : NICIUN BANCOMAT NU FUNCȚIONEAZĂ ÎN THASSOS

În acest moment în insula THASSOS din Grecia nu funcționează niciun bancomat(ATM) confirmat și de pozele puse la dispoziție de corespondentul nostru.

IMG_9881IMG_9882

Thassos pământ Românesc

În acest moment în Thassos, sunt câteva mii de turiști români, conform declarațiilor făcute de reprezentanții unor pensiuni și hoteluri din această insulă grecească.

Administrator hotel Potos : ”În acest moment 70% din Hotel este ocupat de turiști veniți din România.Din discuțiile avute și cu alți administratori de hoteluri și pensiuni din Thassos sunt câteva mii de turiști români.”

AVERTISMENT : În Thassos se plătește doar cash

    Peste tot în Thassos se plătește doar cash, cu bani-n mână.În Potos, o stațiune din insula Thassos toate plățile, mâncarea și cazarea se face cash, nu se acceptă plățiile cu cardul.

spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner