marți, noiembrie 29, 2022

Covasna: Persoanele căutate pentru că au luat 1.900 de lei uitaţi într-un bancomat s-au prezentat la Poliţie

Cele două persoane bănuite că şi-ar fi însuşit în mod ilegal circa 1.900 de lei uitaţi în urmă cu aproape 10 zile într-un bancomat din centrul municipiului Sfântu Gheorghe s-au prezentat joi la Poliţie pentru a returna banii, la scurt timp după ce autorităţile au solicitat sprijinul populaţiei pentru identificarea acestora.

‘Cele două persoane căutate de poliţişti în vederea stabilirii răspunderii judiciare, în cadrul cercetărilor derulate într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, au fost identificate. Acestea s-au prezentat la sediul poliţiei, prejudiciul în cauză fiind recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate’, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna.

Din cercetări a reieşit că în data de 15 noiembrie, o femeie s-a deplasat la un ATM aflat în exteriorul complexului comercial Şugaş din municipiului Sfântu Gheorghe, pentru a retrage o sumă de bani, dar aceasta a ridicat doar cardul, nu şi banii.

La scurt timp, o persoană necunoscută, o femeie de 50-60 de ani, care era însoţită de un bărbat, a luat banii din bancomat.

Pentru că nu a reuşit să identifice cele două persoane, Poliţia a solicitat, joi, sprijinul populaţiei, dând publicităţii o fotografie surprinsă de camerele de supraveghere.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner