duminică, august 14, 2022

Cristescu(deputat PSD) – DEZVĂLUIRI: Directorul de cabinet al ministrului Internelor a PICAT testul psihologic, obligatoriu în MAI: INAPT PENTRU FUNCȚIE

Deputatul social-democrat, Radu Cristescu, a dezvăluit pe pagina sa de socializare, că directorul de cabinet al ministrului Internelor, comisarul-șef Marius Florin Mihăilă, a PICAT testul psihologic, obligatoriu în MAI: INAPT PENTRU FUNCȚIE.

Cristescu îl acuză pe Mihailă, comisar-șef de Poliție și director de cabinet al ministrului, pe că e dezechilibrat psihic și penal.

  • Cristescu: Mihăilă a picat testul psihologic, obligatoriu în MAI, cu un calificativ grav: INAPT PENTRU FUNCȚIE.

”Ministerul de Interne a lu’ Bode, pe mîna unui dezechilibrat psihic.Nu spune mare lucru românilor numele de Marius Florin Mihailă. Și e firesc, omul fiind o nulitate anonimă.”, scrie deputatul PSD, Radu Cristescu, pe facebook.

”Din păcate, o nulitate cu funcții și puteri. Comisar-șef de Poliție și director de cabinet al ministrului Internelor, personaj pe la care trec toate actele și documentele secrete (oare are certificat ORNISS?) și cel pe la care trec toți șefii de structuri înainte de a intra la ministru. Ei bine, acest om e definit de patru ”calități” mari și late: e dezechilibrat psihic în sens medical, e mincinos, e prost și penal.

Ce-l ține în funcție? Doar statutul său de fost coleg de liceu și prieten cu ministrul Lucian Bode, altă lumină a sistemului.

Ați citit bine: INAPT!
Cei din conducerea ministerului spun că individul chiar afișează un comportament dubios, ceea ce pare a confirma calificativul primit.
Mihăilă nu numai că este dezechilibrat psihic, este și un mincinos patentat. Când a fost numit rector al Academiei de Poliție de catre fostul ministru Vela, la insistența camaradului Bode, a stat doar trei zile pe post!!!
  • Motivul?
Se afla într-o cercetare disciplinară și a trebuit demis de către chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne.
Pe lângă faptul ca este și mincinos patentat, Mihăilă mai este și prost.
  • De ce?
A luat rușinoasa notă 3.30 la concursul de la IGPR, unde, de asemenea, a mințit că nu este și nu se află într-o cercetare disciplinară.
Deci, este și penal!”, mai spune parlamentarul pe facebook.
  • Cristescu: Deci, domnule ministru Bode, pe lângă faptul că ai girat iresponsabil explozia de infectări de după Congresul PNL, iată că acum ai încă un motiv să îți dai DEMISIA!

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner