duminică, octombrie 1, 2023

Cristoiu: Babuinii din România l-au făcut pe Charles să se simtă cu adevărat rege

Jurnalistul Ion Cristoiu spune, într-un comentariu video postat pe blogul său, că „babuinii din România l-au făcut pe Charles al III-lea să se simtă cu adevărat rege”.

„De ce credeţi că dintre toate proprietăţile pe care le are în întreaga lume, Charles a ales să vină la Viscri, un ziar britanic indicând chiar că acest sat s-ar afla în Ungaria? Nu e în Ungaria, e în Transilvania, în România…Păi ar fi scris presa ceva despre el? Îl întâmpina cineva pe acolo, îl aclama vreun babuin? Ar fi scris poate doar dacă era urmărit de nişte paparazzi care l-ar fi surprins că se ţinea de mână cu altcineva decât cu Camilla. Dar la noi, dar la noi…”, a spus Cristoiu, care a prezentat imagini din relatările fastuoase ale posturilor tv care s-au ocupat de această vizită.

„Eu cred că el va veni în România în fiecare vară pentru că el doar aici se simte rege, abia aici se simte mare, se simte adulat. Vin ăia pe acolo, îi aduc dulceaţă, a fost recepţie la Cotroceni pentru el, au venit acolo toţi politrucii, s-au bătut pe acolo ca să dea mâna cu el, coţofenele din presă relatau în direct. Păi dacă se ducea pe la el pe acolo, prin Scoţia, pe unde mai are proprietăţi, presa se ducea după el, dacă se ducea, ca să-l prindă paparazzi cu ceva, ăia nici nu-l băgau în seamă. La noi a simţit cred pentru prima dată ce înseamnă să fii rege, să fii dictator, să fii autocrat, vin toţi entuziasmaţi la tine ca să te vadă”, a spus Cristoiu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner