Cristoiu: Cîţu vrea să arate că el nu este implicat în negocieri, vrea să-l acuze pe Ciucă de concesii

ion-cristoiu
Foto: captură Antena 3

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că premierul interimar Florin Cîțu s-a lăsat fotografiat la o cafenea din centrul Capitalei, în timpul negocierilor, cu o strategie bine definită. Ieri, Cîțu a decis să nu ia parte la negocierile pentru formarea guvernului PSD – PNL – UDMR. Jurnalistul Ion Cristoiu spune că șeful PNL are un plan bine pus la punct: vrea să îl acuze pe Nicolae Ciucă de concesii, scrie stiripesurse.ro.

Cristoiu spune că premierul desemnat de președinte va fi Nicolae Ciucă și că noua construcție pare a fi una bine făcută, în care cel puțin la nivel declarativ, discuțiile s-au purtat pe guvernare, nu pe funcții.

„Când am văzut-o, m-am stricat de râs. Cred că în viața mea de 30 de ani, jumătate din întâlnirile mele cu politicieni, nu a știut nimeni de ele. Dacă vrei să nu se știe, nu se știe. În cazul de față, Florin Cîțu a pus să fie fotografiat sau a sunat presa. De ce a ținut Cîțu să se știe că a fost la cafenea? El a vrut să dea semnalul că nu e implicat în negocieri și nu răspunde de rahatul acestor negocieri. El își păstrează terenul ca să înceapă să facă ham-ham la coaliție”, a spus Cristoiu.