marți, august 9, 2022

Croatul Goran Ivanisevic, antrenorul lui Djokovic: Dacă ești pozitiv dar vaccinat, poți intra în SUA, dacă ești negativ dar nevaccinat, nu; este un non-sens total

Antrenorul lui Novak Djokovici, croatul Goran Ivanisevici, spune că este prea multă politică în sport, referindu-se la cazul sportivului său și faptul că acesta nu va putea intra în Statele Unite ale Americii pentru că nu este vaccinat, scrie r3media.ro.

Deși a refuzat să excludă participarea sârbului la US Open, Ivanisevici crede că sunt șanse mici ca Joe Biden să schimbe regulile înainte de începutul turneului. Startul US Open este programat pe 29 august.

„Există întotdeauna o speranță. Novak va face totul să fie acolo, poate va primi o viză specială. Dar mai sunt doar două săptămâni și personal, nu mai am nicio speranță că Joe Biden va schimba regulile înainte de începutul turneului”, a spus Ivanisevici într-un interviu acordat publicației La Repubblica, citat de Eurosport.

Croatul s-a supărat pe ceea ce i se întâmplă sportivului său și a declarat că este prea multă politică în sport.

„Pentru mine, totul este un nonsens și un rahat. Dacă ești vaccinat dar pozitiv poți intra în SUA. Dacă nu ești vaccinat, dar negativ, ești interzis. Este prea mult politică în sport”, a mai zis Goran Ivanisevici.

Poziția croatului este susținută și de doi sportivi americani. Tenismanul John Isner a declarat că „este o nebunie completă” faptul că Novak Djokovici nu poate concura.

O poziție asemănătoare a avut-o și alt sportiv din SUA: Tennys Sandgren. Acesta este tot nevaccinat, dar poate evolua la US Open pentru că este cetățean american.

„E o rușine că USTA nu luptă ca Novak să primească o excepție. Eu pot juca, dar el nu? Ridicol”, a scris Sandrgren pe Twitter, citat de Eurosport.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner