duminică, iunie 26, 2022

Cum vede Dan Barna România în anul 2032

Președintele USR Dan Barna propune o „călătorie în timp cu USR”, în anul 2032, când România preia, din nou, președinția rotativă a UE.

„Suntem în anul 2032 și România preia, din nou, președinția rotativă a UE. USR, partidul oamenilor competenți și implicați, a ajuns la guvernare, a schimbat România și a contribuit împreună cu cetățenii la dezvoltarea ei. USR are grijă de viitorul copiilor și nepoților.

Prietenii noștri din Europa ne aplaudă pentru reforma solidă din Educație, pentru progresul înregistrat în eradicarea sărăciei, pentru absorbția a 90% din fondurile europene, pentru dezvoltarea turismului, pentru ridicarea procedurilor de infringement pe Mediu, pentru repatrierea a peste două milioane de români, pentru finalizarea celor 1500 de kilometri noi de autostradă, pentru construirea de spitale regionale, pentru o industrie renăscută.

Viitorul stă în puterea noastră. Nu depindem de o adunătură de penali, analfabeți și politruci cocoțați cu picioarele pe istoria noastră”, a scris Barna, pe Facebook.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner