Cumpănaşu – declaraţie şoc: Nu cred că Gheorghe Dincă este criminalul Alexandrei

a recunoscut crimele caracal

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, minora de 15 ani care a dispărut din Caraca, a lansat marţi o ipoteză care ar putea da peste cap întreaga investigaţie de la Caracal.

„Nu cred că Gheorghe Dincă este criminalul Alexandrei, cred că este un doar un animal care are niște misiuni. Poate a omorât alte persoane, dar în cazul nepoatei mele nu cred că este cirminalul, pentru că nu are nicio logică ceea ce s-a înâmplat acolo”, a declarat Cumpănaşu presei, după ce s-a întţlnit cu procurorul şef al DICOT.

El spune că făcut cu acest prilej o serie de reproşuri către DIICOT dar, în aceaşi timp, trebuie să recunoască lucrurile intră pe un făgaş normal.

„Am și le-am făcut la momentul potrivit aceste reproșuri și cu privire la comunicarea cu familia şi cu privire la comunicarea publică, pentru că nu este un caz oarecare. Aici nu este o luptă doar pentru Alexandra, pentru acest copil minunat, care s-a dovedit un înger, un erou. Eu sper că este în viață. (…) Aceste clanuri de exploater ţin şi de sclavia în muncă. Nu aveți idee câte clanuri de muncă sunt în Italia și Spania pe acest subiect care au exploatat forţat pe bani români, încât eu cred că DIICOT va avea multă muncă în următorii ani măcar pe infromaţiile pe care le dăm noi. Am să le reproșez și modul în care s-a făcut cercetarea la început. Dar nu pot să nu recunosc că totuşi lucrurile au intrat pe un făgaș normal. (…) Au început să meargă și pe alte pisteDincă e bolnav, nu e bolnav. Cred că oamenii încep să înţeleagă că este de datoria lor să-şi facă treaba şi încep să am încredere în ei”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

alexandru cumpanasuTot marţi Alexandru Cumpănaşu s-a aflat la Parchetul General pentru a depune în scris tot ceea ce a transmis deja anchetatorilor.

„Înţeleg că nu este relevantă informatia în timp rapid ci neaparat să avem hârtie. Dacă intră unii peste dvs. noaptea, vă rog să aveţi grijă să aveţi hârtie şi un pix şi să aşteptaţi până când se trezesc procurorii. (…) Voi continua bătălia pentru adevăr”, a precizat jurnalistul pe Facebook..