marți, august 9, 2022

Daea: Am lăsat lacrima respectului la tălpile desculţe ale ţăranului român/Voi da bani din salariul meu

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, după ce a vizitat Monumentul Ţăranului Român de la Zoreni, că a ”lăsat lacrima respectului la tălpile desculţe ale ţăranului român”, promițând că va da bani din salariul său pentru promovarea monumentului.

”Am trecut printr-un loc al sensibilităţii umane şi anume am fost la Zoreni. Am lăsat lacrima respectului la picioarele desculţe, sau la tălpile desculţe ale ţăranului român. Un impresionant moment al respectului faţă de făuritorul de hrană al ţării, faţă de lucrătorul de pământ, faţă de cel care cu mintea, cu mâinile şi cu forţa zilnică şi de care a dispus de-a lungul vremii a scos din rodul pământului bucatele pe care le-au avut generaţiile trecute şi ne-a dat posibilitatea să le avem şi noi astăzi. În respect faţă de trecut am zăbovit la acest monument”, a declarat Petre Daea.

Ministrul a spus că va aloca banii din salariul său pentru popularizarea monumentului de la Zoreni.

”Acolo am spus-o – şi trebuie să mă şi decontez faţă de ce am spus acolo şi mă voi deconta în următoarele zile – că voi da o sumă din banii proprii, din salariul meu, pentru a mai face, a mai edita cărţi cu acest obiectiv formidabil în aşa fel încât să fie distribuit în toată ţara acolo unde interesul ne împinge şi evident dorinţa de a ne recunoaşte noi pe noi este atât de mare şi trebuie să fie mare”, a adăugat Daea.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner