Dan Vîlceanu, candidat pentru postul de secretar general: Trebuie să vindecăm rănile dezbinării

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte duminică, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de conducere din partid. În cadrul discursului pentru postul de secretar general, Dan Vîlceanu a subliniat că partidul trebuie să-și vindece
”rănile dezbinării din această perioadă”.

”Vreau să vă asigur că sunt conștient de responsabilitatea și importanța muncii pe care o vom începe împreună. Am avut predecesori de la care ai ce învăța.”, a declarat Dan Vîlceanu, candidat pentru postul de secretar general.

Acesta le-a reamintit liberalilor că partidul trebuie să se pregătească pentru 2024, când sunt patru rânduri de alegeri, foarte importante.

”Trebuie să pregătim 2024 și asta e munca noastră pe care o începem de mâine. În 2024 avem patru rânduri de alegeri, foarte importante, inclusiv pentru președintele României. Nu avem voie să ratăm niciun dintre aceste examenele electorale.”, a mai spus acesta.

Trebuie să readucem partidul împreună, să vindecăm rănile dezbinării

”În primă fază trebuie să readucem partidul împreună, să vindecăm rănile dezbinării din această perioadă de congres și după aceea să începem să pregătim foarte meticulor fiecare etapă.

PNL trebuie să devină cel mai mare partid din România. Ne vedem începând de mâine la muncă.”, a conchis Dan Vîlceanu.