Dancă (PNL): Nu Guvernul crește salariul minim, ci economia privată care trebuie să scoată mai mulți bani

ionel-danca
sursa foto: evz.ro

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă este de părere că nu guvernul crește salariul minim pe economie, ci economia privată.

„Nu Guvernul crește salariul minim, ci economia privată care trebuie să scoată mai mulți bani pentru plată acestor salarii. Nu Dăncilă sau Dragnea aduc bani de-acasă pentru majorarea salariului minim. Tot noi, contribuabilii onești din această țara, din banii noștri, suntem buni de plată pentru această măsură a Guvernului.

Dacă chiar ar fi vrut să crească veniturile populației cu salariu minim, ceea ce este firesc să vrei, Dragnea și Dăncilă puteau să aplice propriul program de guvernare și să nu impoziteze veniturile mai mici de 2000 lei. Așa nu ar mai fi existat o presiune suplimentară pe mediul privat.

Dar nu au făcut-o pentru că foame lor de bani la buget e mare și tocmai din acest motiv vor majorarea salariului minim, pentru a crește încasările statului. Nu-i interesează respectarea programului de guvernare și creșterea veniturilor populației, vor doar mai mulți bani la buget de la cei din economia privată”, a scris Dancă, pe Facebook.