Dăncilă: Cîţu – un radical periculos în Guvernul României

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu este un radical periculos în Guvernul României, susţine fostul premier Viorica Dăncilă.

Chemarea la judecata publică a adversarilor politici și acuzațiile de sabotare a economiei naționale sunt exemple clasice ale extremismului politic pe care nu credeam  le mai văd exprimate la vârf într-o Românie modernă, membră a Uniunii Europene.

Ministrul Florin Cîțu e un radical periculos în Guvernul României! E un om care face mult rău țării, dar care e tolerat cu bună știință de Ludovic Orban și PNL, fiindcă îl consideră util din punct de vedere politic”, a afirmat Dăncilă pe Facebook.

Fostul premier a reafirmat, “pentru cetățeni (și NU pentru actualul ministru al Finanțelor, pe care ura și extremismul nu-l lasă judece drept), Ordonanța 114 a avut nenumărate efecte pozitive asupra cetățenilor.

Enumăr doar câteva: stoparea creșterii dobânzilor la creditele românilor, plafonarea tarifelor la gaze naturale și energie electrică pentru consumatorii casnici, creșterea pensiei minime de la 640 la 704 lei, creșterea anticipată a salariilor din educație sau stimularea unui comportament mai responsabil și transparent din partea administratorilor privați ai pilonului II al sistemului de pensii. PNL ignoră responsabilitățile guvernării și nu se gândește la binele românilor. În lipsa rezultatelor economice promise, PNL oferă doar incompetență și comportament politic imatur. Sper doar , în scurtul timp câtmai rămâne la guvernare, PNL găsească și alte soluții decât apăsătoarea moștenire și răzbunările politice.

așteptam ca, după ce au făcut ordine în ascensoarele din instituțiile publice, economia României urce până la cer. Constat însă PNL nu poate face nimic mai mult decât se dea în spectacol. Totul pe banii românilor”, adăugat Viorica Dăncilă.