Declaraţie controversată: Tudor Gheorghe i-ar primi la concertele sale doar pe cei cu certificat verde, iar „ceilalţi pot muri”

Mesaj dur al artistului Tudor Gheorghe privind publicul care poate participa la concertele sale. Acesta a declarat, în cadrul unei emisiuni moderate de Remus Rădoi, că la concertele sale pot participa doar spectatori cu certificat verde și că restul pot muri în liniște, scrie stiripesurse.ro.

Când a fost întrebat dacă ar ține un concert la care să vină oricine doreşte, Tudor Gheorghe a răspuns că nu, adăugând că cei fără certificat verde pot muri în liniște.

„Sunteți ușor întârziați, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Am făcut primele două doze, o fac şi pe a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință”, a spus artistul, adăugând că în ţările unde majoritatea populaţiei are certificat verde nu se moare de covid şi nu se ajunge la ATI.

„Nu mă încurcă. Muriți în liniște”, a declarat Tudor Gheorghe.

În replică, scriitorul Alexandru Petria i-a răspuns: „Nu mi-a plăcut niciodată Tudor Gheorghe, dar n-am stat să analizez de ce. Era ceva instinctiv. Acum, citindu-i declarația mi-am dat seama: miroase de departe a cretin, oricât ar vrea să pară altceva”, a spus scriitorul Alexandru Petria, pe pagina sa de Facebook.