DECLARAȚIE ȘOCANTĂ/Dr. Monica Pop: Nu spune nimeni că 85% dintre bolnavii de COVID s-au vindecat!Decesele în România sunt în general, neavând nicio legătură cu această epidemie, cam 650-700 de decese în 24 de ore

Monica Pop
Foto: Antena3

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, a vorbit dumincă seara în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena3 despre faptul că pandemia scoate numai aspectele negative, iar nimeni nu vorbeşte despre cei care s-au vindecat de COVID-19, scrie newsbucuresti.ro

”Eu am o întrebare. De ce a a ajuns un virus să conducă lumea? Din ce motiv această pandemie dacă există așa cum e descrisă scoate numai aspectele negative. De ce? Ce motiv au cei care conduc să pună în față numai ce este negativ.

Decesele în România sunt în general, neavând nicio legătură cu această epidemie, cam 650-700 de decese în 24 de ore. Asta este rata de mortalitate în România, în general. Au murit 100 de COVID. Doamne Ferește! Bine era să nu moară niciunul, dar e o rată care nu e foarte mare la scara deceselor care există într-o țară ca a noastră. Mai este o problemă.

Toată lumea vorbește numai despre nenorociri și despre previziuni sumbre și nu spune nimeni că 85% din bolnavii aceștia s-au vindecat, unii dintre ei fără niciun fel de tratament, sau cu tratamente ușoare”, a spus Monica Pop în exclusivitate la Antena 3.