luni, august 8, 2022

DECLARAȚII INCENDIARE / Sebastian Ghiţă: Eu „incit” la respectarea legii; Cine atacă instituţiile statului trebuie arestat – Dacă mâine ne dau „băieţii” în cap, noi să punem panseluţe?

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă, a declarat marţi seara că trebuie luate măsuri împotriva acelor „bande de derbedei” care atacă instituţiile statului, care fugăresc miniştri sau judecători.

  • Ghiţă a precizat, într-o intervenţie telefonică la B1 TV, că nu doreşte crearea unor detaşamente, „incită” doar la respectarea legii.

„Dacă mâine o să ne dea băieţii ăştia în cap, noi ce să facem, să punem câte o panseluţă? Nu facem detaşamente, dar când orice cetăţean vede aşa ceva pe stradă, are dreptul să intervină atâta timp cât autorităţile nu fac nimic. (…)

  • Am văzut că judecători, miniştri,  sunt atentaţi de aceşti oameni (n.r – #Rezist). Dacă îi mai prindem pe străzi, îi luăm la şuturi”, a afirmat Ghiţă.

El a denunţat „o politică abjectă numită agresiunea minorităţii”, faţă de care „oamenii legii nu mai pot aplica legea”.

„Dacă vedem ouă şi lături aruncate pe Ministerul Justiţiei, care este o instituţie a statului român, nu a lui Tudorel sau a nu ştiu cui, când nişte derbedei şi nişte neica nimeni aruncă cu ouă într-un ministru sau într-o instituţie, atunci poliţia trebuie să-i aresteze. Şi dacă nu o face în mod repetat, trebuie cineva să găsească o formă de a-i pune la punct. (…) Nu facem detaşamente, ne ducem unul câte unul.

Eu „incit” la respectarea legilor de fiecare dintre noi. (…) Cei care vor să o facă devin stigmatizaţi. Nu cred că folosirea forţei e o soluţie, dar, dacă astfel de personaje  – cum îi cheamă pe ei – au lovit…, a spus omul de afaceri aflat în prezent în Serbia.

 

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner