Deputat PSD: Ipocrizia PNL începe să iasă la lumină

Tudor Beatrice

Ipocrizia PNL începe să iasă la lumină, afirmă joi deputatul PSD Beatrice Tudor care a reacşionat astfel faţă de o serie de declaraţii ale ministrului justiţiei, Cătălin Predoiu conform cărora ”abrogarea legii recursului compensatoriu ar avea efecte colaterale poate mai severe decât cele din prezent”.

  • “Ipocrizia PNL începe să iasă la lumină. Mai țineți minte cum PSD era pus la zid pentru legea recursului compensatoriu?

Mai țineți minte cum spuneau că imediat ce ajung ei la putere o vor abroga? Uite că au ajuns la putere și nu fac nimic! Liberalul Cătălin Predoiu, actual ministru al Justiției, spune că ”abrogarea legii recursului compensatoriu ar avea efecte colaterale poate mai severe decât cele din prezent”.

Nu-i așa că nu seamănă cu ce ziceau când erau în Opoziție? Asta pentru că PNL este condus de o gașcă de ipocriți. S-au folosit cu cinism de niște fapte odioase comise de recidiviști ca să arunce cu noroi în Guvernul PSD. Iar acum, când au ocazia să facă ceea ce s-au lăudat că fac, ridică din umeri cu seninătate. De ce? Pentru că, de fapt, cât timp au fost în Opoziție n-au spus decât minciuni”, a scris pe Facebook Beatrice Tudor.

Ea a adăugat că tratatele internaționale obligă România să găsească o soluție la problema aglomerației din penitenciare.

“Singura soluție este cea pe care a luat-o PSD și pe care PNL o confirmă acum. Până nu vor fi construite noi închisori, nu există alte variante. Asta știau și liberalii de la bun început. Doar că au preferat să speculeze emoția publicului și să mintă cu cinism.

Acum, minciunile se întorc împotriva lor. Și e abia începutul”, a adăugat deputatul PSD.