Deputat PSD: Mandatul lui Iohannis – un mecanism rudimentar de citit discursuri, o maşinărie fără suflet

Mandatul de preşedinte al lui Klaus Iohannis este un mecanism rudimentar de citit discursuri, o maşinărie fără suflet, consideră deputata PSD Beatrice Tudor, care a criticat astfel faţă de faptul că şeful statului nu a reacţionat la Ziua Marinei când a leşinat o femeie militar american, şi a continuat să vorbească.

Reacția lui Klaus Iohannis este că n-a avut nicio reacție. Iar scena de ieri rezumă perfect mandatul actualului președinte: un mecanism rudimentar de citit discursuri, o mașinărie fără suflet, fără idei și fără cea mai mică urmă de preocupare față de ce se întâmplă în jur. Klaus Iohannis n-a făcut ieri decât să dea o nouă dovadă de indiferență totală față de oameni. Acest președinte n-a fost niciodată sensibil la dramele, la problemele, la grijile și temerile celor pe care teoretic i-a reprezentat.

Tudor BeatricePe mine una mă dezgustă indivizii care nu sunt capabili să aibă absolut nicio urmă de empatie față de cei din jur. Nu pot să înțeleg sub nicio formă cum poate un om – nu mai spun că este și președinte de țară – să treacă impasibil peste un astfel de moment, a scris Beatrice Tudor pe Facebook.

În opinia acesteia, „lui Klaus Iohannis nu i-a păsat cine a căzut, de ce a căzut, nu i-a păsat ce se întâmplă cu omul respectiv, dacă situația este gravă sau nu, dacă este sau nu nevoie de o mână de ajutor.

Iar asta spune multe despre el. Înțeleg că se grăbea să plece în vacanță, dar putea totuși să-și întrerupă discursul măcar jumătate de minut. Dacă i-ar fi păsat. Dar, din păcate, lui Klaus Iohannis pur și simplu nu-i pasă de nimeni și de nimic în afară de el însuși. Și nici nu i-a păsat vreodată”, a adăugat parlamentarul PSD.

Militar leșinat de Ziua Marinei – Iohannis fără reacție, întoarce spatele și pleacă