Deputat PSD: Opoziția nu face nimic ca să se asigure că cetățenii români sunt tratați cu respect

Tudor Beatrice

Opoziția nu numai că nu face nimic ca să se asigure că cetățenii români sunt tratați cu respect, dar și votează împotriva eforturilor pe care PSD le depune la nivel european sau național consideră parlamentarul PSD Beatrice Tudor.

  • Deputata a amintit în context că Parlamentul European a găzduit, recent, o dezbatere dedicată modalităților combaterii dublului standard al produselor comercializate în Europa, după ce tot Parlamentul European a votat, în urmă cu aproximativ o lună, Directiva la care au lucrat experții Ministerului Economiei și ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, cunoscută publicului larg drept directiva Omnibus.

„Cu alte cuvinte, europarlamentarii PSD depun eforturi semnificative pentru a nu mai permite situația în care consumatorii români, sau cei din Europa de Est, să plătească prețuri ca în Vest, dar pentru produse a căror calitate nu are nimic în comun cu cea din Vest.

Europarlamentarii PSD au reușit să adopte o Directivă europeană, astfel încât cetățenii să fie informați cu privire la faptul că bunurile sunt diferite din cauza unor factori legitimi, nu doar pe baza lăcomiei comercianților și a obținut și instrumente puternice pentru autoritățile naționale, astfel încât acestea să poată controla modul în care sunt informați consumatorii și să poată să aplice și amenzi usturătoare, de la 2 milioane de euro până la 4% din cifra de afaceri în cazul în care cetățenii sunt înșelați. 

În tot acest timp, Opoziția nu doar că nu face nimic ca să se asigure că cetățenii români sunt tratați cu respect și că banii rezultați din munca lor grea se duc pe produse de o calitate corectă, dar și votează împotriva eforturilor pe care PSD le depune la nivel european sau național. Asta ca să vedem cine pune cu adevărat România pe primul rând”, a spus Beatrice Tudor într-o postare pe Facebook.