Deputata Beatrice Tudor – susține iniţiativa referitoare la impozitarea pensiilor speciale

Tudor Beatrice

Iniţiativa ministrului Finanţelor, EugenTeodorovici, privind impozitarea pensiilor speciale, este susţinută de către deputata PSD Beatrice Tudor.

Ministrul Finanțelor Publice, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a depus la Senat, în calitate de parlamentar, o inițiativă legislativă pentru taxarea suplimentară a pensiilor speciale. Este o măsură care se bucură de sprijinul Guvernului României, așa cum a anunțat astăzi și domna premier Dăncilă. La rândul meu, susțin această inițiativă atunci când va ajunge la vot în Camera Deputaților, și am deplină încredere în colegii senatori vor susține și ei legea”, a anunţat parlamentarul pe Facebook.

Potrivit social-democratei, este o măsură justă, de echitate socială, promovată, deloc întâmplător, în același timp cu majorarea drepturilor tuturor pensionarilor.

Pensiile speciale reprezintă recunoașterea unor condiții de muncă sau unor restricții speciale, dar nu înseamnă privilegii speciale. Nu putem avem români de rând și români speciali. Asta înseamnă, de fapt, stânga autentică și pentru asta trebuie  luptăm, ca parlamentari, cu toată forța și responsabilitatea.

O notă pentru toți alarmiștii: Scopul acestei legi NU este să aducă mai mulți bani la bugetul de stat, pentru este o măsură aducă mai multă dreptate, nu mai mulți bani. Impactul bugetar calculat, de doar câteva milioane, dovedește asta., a precizat Beatrice Tudor.