marți, iunie 28, 2022

Deputata Natalia Intotero: Am speranța că noul an aduce cu sine și finalul unei etape tulburi, cea în care pandemia și-a pus amprenta substanțial în toate domeniile de activitate

Deputata PSD Natalia Intotero a transmis, printr-un comunicat de presă, ”gânduri bune, la început de 2022.” 

Intotero spune că în aproximativ două săptămâni, începe o nouă sesiune de activitate în Parlamentul României, pe care și-o doreste cel puțin la fel de intensă ca cea incheiată în anul 2021, susținută în permanență de vocea și implicarea directă a românilor.

În ceea ce privește activitatea sa ca deputat, va continua să susțină ca și până acum acele proiecte de lege care răspund punctual nevoilor și dorințelor tuturor românilor și să invite, ori de câte ori are ocazia, la masa dialogului, atât pe cetățeni cât și pe colegi, sau guvernanți.

Intotero: Dezbaterea și dialogul rămân elemente cheie în creionarea proiectelor de lege semnificative pentru țară, pe care le voi folosi mereu în activitatea mea. În acest sens, vreau să fac cunoscut faptul că și în aceasta primă sesiune ordinară care începe acum, în luna februarie, aștept cu interes propuneri pentru eventuale modificări legislative, la adresa: contact@intotero.ro.

”După doi ani de la izbucnirea pandemiei de COVID-19, perioadă care s-a dovedit extrem de dificilă, considerată astfel de noi toți, pășim cu încredere către ceea ce, sper eu, că vom numi succes legislativ. Partenerii noștri direcți rămân elevii, studenții, și fiecare cetățean care își dorește mai bine pentru țară.

Am speranța că noul an aduce cu sine și finalul unei etape tulburi, cea în care pandemia și-a pus amprenta substanțial în toate domeniile de activitate: educație, sănătate și așa mai departe, dar și una în care politicul a semânat mai multă vulnerabilitate și nesiguranță în societate, decât echilibru așa cum ar trebui să fie.

  • Începând din decembrie 2021, avem un nou Guvern. În anul 2022, nu mai poate fi vorba de o lipsă a majorității în Parlament, astfel că, îmi doresc o colaborare matură și o implicare activă a reprezentanților Guvernului, încât românii să simtă că într-adevăr sunt doriți acasă, în România.

Doresc tuturor un An Nou cu inspirație, înțelepciune, și realizări!”, a mai precizat Natalia Intotero în comunicatul de presă.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner