sâmbătă, iunie 25, 2022

Deputata USR Oana Ozmen a primit diploma de excelență în cadrul evenimentului ” Doamne în Energie” – FOTO

Deputat USR Bucuresti Oana Marciana Özmen a primit diploma de excelență în cadrul evenimentului ” Doamne în Energie”, ediția a VII-a, organizată de Focus Energetic pe 23 mai.

  • ”Eficiența energetică este un domeniu de interes și consens național”, menționează ea pe această cale.

”Sunt onorată pentru premiul acordat și pentru faptul că acesta mi-a fost înmânat de către domnul Dan Drăgan, Secretar de Stat în Ministerul Energiei și un profesionist în domeniul său de activitate.”, a scris Ozmen pe Facebook.

Ea precizează că recunoașterea acordată reprezintă un motiv în plus de a a continua ”mai alert, ferm și transparent” promovarea eficienței energetice în România.

”Recunoașterea acordată pentru implicarea și eforturile în adoptarea unei legislații stabile și predictibile, care să asigure o eficiență energetică sustenabilă a economiei românești reprezintă un motiv în plus de a a continua poate mai alert, ferm și transparent promovarea eficienței energetice în România.”, a completat deputatul USR.

Eficiența energetică, un domeniu de interes și consens național

Potrivit sursei citate, stabilitatea și predictibilitatea cadrului de reglementare îi vor determina pe investitori să își realizeze investițiile în România, iar campaniile de conștientizare care prezintă avantajele eficienței energetice vor sprijini adoptarea unui consum mai responsabil din partea operatorilor economici, administrației publice și, nu în ultimul rând, din partea cetățenilor.

”După cum am afirmat și cu alte ocazii, eficiența energetică este un domeniu de interes și consens național. Urmează sa actualizăm legislația în așa fel încât să primeze principiile și măsurile care contribuie la realizarea și consolidarea economiei de energie. Acesta este parcursul pe care, fără echivoc, îl avem de urmat, fiind în perfect acord cu prioritățile și recomandările formulate și anunțate recent de instituțiile Uniunii Europene.”, a mai spus Oana Ozmen.

Nu în ultimul rând, ea le-a mulțumit organizatorilor Focus Energetic pentru oportunitate și i-a felicitat pentu echilibrul și obiectivitatea de care au dat dovadă în selectarea câștigătorilor.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner