marți, august 9, 2022

Deputaţii Oana Ozmen şi Andrei Lupu au fost excluși din USR

Deputaţii Oana Ozmen şi Andrei Lupu au fost excluşi, marţi, din grupul parlamentar al USR de la Camera Deputaţilor. Anunţul a fost făcut de liderul grupului, Ionuţ Moşteanu.

„În calitate de lider de grup, conform prevederilor Regulamentului, în urma procedurii de la grupul parlamentar USR şi în urma unui vot, a deciziei colegilor mei din grupul parlamentar, vă informez că începând de astăzi foştii noştri colegi Ozmen Oana Marciana şi Lupu Andrei Răzvan nu mai fac parte din grupul USR şi vor activa ca deputaţi neafiliaţi”, a spus Moşteanu în plenul Camerei.

Andrei Lupu este deputat de Prahova şi a fost ales pe listele electorale ale Alianţei USR PLUS. Oana Ozmen este deputat de Bucureşti şi, de asemenea, a fost aleasă pe listele Alianţei USR PLUS.

Oana Ozmen a anunţat tot în plenul Camerei Deputaţilor că s-a dezafiliat de la grupul USR şi va activa în cadrul grupului parlamentar al PNL.

„Vă informez că începând cu data de 7 iunie mă dezafiliez de la grupul parlamentar al USR şi voi activa în grupul parlamentar al PNL. Este foarte important să iei decizii importante în viaţă, iar astăzi am decis să merg alături de colegii din PNL şi alături de colegii din coaliţia de guvernare, alături de colegii din PSD şi cei din UDMR. După cum mă ştiţi, sunt o profesionistă, sunt un om care am muncit în comisie şi mi-am câştigat respectul şi locul în acest Parlament prin munca şi dedicarea mea. Sunt sigură că împreună cu colegii din PNL şi cu colegii din coaliţie vom lua măsurile care sunt necesare pentru a face din România o ţară europeană importantă”, a menţionat Ozmen.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner