joi, noiembrie 30, 2023

Deputatul Antonel Tănase anunță formarea filialei Timiș a Partidului Forța Dreptei

Deputatul Antonel Tănase anunță că sâmbătă „a avut loc un moment politic important la Timisoara, unde s-a născut filiala Timiș a Partidului Forța Dreptei, cu peste 400 de membri autentici liberali, desprinși din defunctul partid <<liberal>> PNL”.

„La Timișoara s-a aprins flacăra libertății noastre în ‘89 și tot de acolo vom începe acea opoziție constructivă și demnă împotriva demagogiei și a promisiunilor neținute. 

Majoritatea membrilor Forța Dreptei care vor conduce filialele din Timiș provin din mediul privat, sunt oameni care au dovedit deja că înțeleg administrație și economie, înainte să devină politicieni. 

Am plecat la drum cu profesioniști, oameni cu reputație și cuvânt, iar ei vor fi consiliați și sprijiniți de experți în administrație publică locală și centrală, pentru că orice început este greu și are nevoie de multă susținere. 

Biroul de Coordonare este format din: Claudiu Chira – coordonator, Alin Sârbu – secretar general, Mirel Telteu, Sorin Drăgulin, Bogdan Simulescu, Cristian Dumitra, Emil Serpe, Eleonora Toma, Adrian Balaci, Adrian Colhon, Danita Jifcovici, Dora Orboi – membri, iar Ioan Silviu se va ocupa de Organizația Timisoara”, a scris Antonel Tănase, pe Facebook.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner