Deputatul PNL Gheorghe Pecingină, după ce premierul Cîțu a preluat interimatul ministerului Sănătății: Responsabilitate, seriozitate și asumare!

Pecingina

Deputatul PNL Gheorghe Pecingină, a reacționat după anunțul premierului Florin Cîțu că a preluat interimatul ministerului Sănătății, considerând acest gest ca fiind un gest de ”Responsabilitate, seriozitate și asumare!”.

  • Pecingină: Premierul Florin Cîțu demonstrează încă o dată, dacă mai era necesar, că ia decizii responsabile, în interesul românilor.

”Despre aceste atribute este vorba când discutăm despre guvernare, mai ales despre guvernarea unei țări care se confruntă cu o criză sanitară fără precedent!”, a completat parlamentarul PNL.

Deputatul Pecingină precizează că sănătatea publică într-o țară afectată se pandemie este prioritatea numărul unu a oricărei guvernări responsabile.

”Nu este timp pentru scenete electorale tragice-comice și nici pentru mângâierea pe creștet a unor persoane rănite in ego-ul propriu!Țara trebuie guvernată bine si cu responsabilitate!”, a mai precizat Pecingină în postarea de pe facebook.
”Pentru că unii fug de responsabilitate, nesocotesc uzanțele portofoliilor încredințate și dau dovadă de imaturitate politică, premierul va asigura interimatul la Ministerul Sănătății, pentru că românii au nevoie de asistență sanitară, de stabilitate și de guvernanți serioși”, a încheiat deputatul PNL Gheorghe Pecingină.