joi, ianuarie 20, 2022

Deputatul PSD Doina Pană: Radarul balastierelor, votat în Parlament/Stoparea dezastrului de pe râuri, o obligație pentru Ministerul Mediului

”Radarul balastierelor” a primit undă verde în Parlament, a anunțat, miercuri, inițiatorul legii deputatul PSD Doina Pană, afirmând voturile date pentru această lege au fost nu doar împotriva furtului de agregate și produse minerale, ci și impotriva distrugerii albiilor râurilor,  a afectării pânzei freatice și a populațiilor de pești.

”Pentru ca stoparea dezastrului produs de balastiere pe râurile din România să nu mai reprezinte doar o opțiune  ci o #obligație a ministrului Apelor, am inițiat modificarea și completarea Legii Apelor 107/1996 încât acest lucru să fie stabilit prin lege. Pe scurt: am prevăzut #prin_lege ca pe principiul Radarului Pădurilor să fie creat un Radar al Balastierelor!”, a declarat deputatul PSD Doina Pană, pe Facebook.

Fostul ministru PSD Doina Pană a precizat că legea a primit voturi ”mai mult decât suficiente pentru ca să fie adoptată”.

”Astăzi, la ședința de Plen, am avut marea bucurie ca inițiativa mea să primească 235 de voturi „pentru”, mai mult decât suficiente pentru ca să fie adoptată! Mulțumesc tuturor celor 234 de  colegi deputați, din toate partidele (mai puțin USR!)  pentru votul lor! Este un vot nu doar impotriva furtului de agregate și produse minerale ci și impotriva distrugerii albiilor râurilor,  a afectării pânzei freatice și a populațiilor de pești”, afirmat Doina Pană.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner