Deputatul Țuțuianu(PSD Constanța): Guvernul Cîțu pică examenul PNRR pentru a IV-a oară, la Bruxelles!!Cu PNL și USR la guvernare am ajuns de râsul Europei

Tutuianu

Deputatul PSD de Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a reacționat vineri, într-o postare pe facebook, legat de faptul că Planul Național de Redresare și reziliență(PNRR) a fost respins pentru a doua oară de Comisia Europeană, precizând că ”România se face din nou de râs, condusă fiind de un Guvern incompetent, incapabil să formuleze un plan coerent prin care să atragă banii europeni.”

Țuțuianu explică ce ne reproșează de fapt CE: De la educație, la infrastructură, zeci de observații pe lipsa de coerență în alocarea banilor, capitole care prevăd sume mai mari decât suma totală ce urmează a fi primită, lipsa de predictibilitate, neseriozitatea,
  • INCOMPETENȚA?…Cu siguranță, DA!

Țuțuianu: Cîțu se joacă cu viitorul României, prezentând Comisiei un PNRR ce pare a fi scris pe genunchi, de niște amatori.

”Poate dacă semnatarii documentului l-ar fi citit măcar, neconcordanțele și toate celelalte probleme ar fi fost sesizate din start. Dar nu, nu i-a interesat, la fel cum nu-i interesează nimic din ceea ce ține de bunăstarea acestei țări.”, mai scrie deputatul PSD de Constanța.

PNRR Respins
Foto: facebook.com/MariusHoriaTutuianu

Parlamentarul consideră că mai grav este că săptămâna viitoare Comisia Europeană aprobă proiectele PNRR depuse de țările membre și începe plata proiectelor, România riscând doar din cauza incompetenței Dreptei să piardă cele 29 de miliarde de euro.

”După ce a picat examenul de la Bruxelles, Ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene trebuie să plece acasă. RUȘINE Cristian Ghinea, RUȘINE Florin Cîțu!!”, conchide deputatul de Constanța, în postarea de pe facebook.

DOCUMENT / Un nou EȘEC pentru Guvernul Cîțu – PNRR, trimis înapoi României, pentru a doua oară