duminică, iunie 26, 2022

Deputatul USR Oana Marciana Ozmen: Am avut onoarea să decernez premiul pentru proiectul de eficiență energetică derulat de catre Energy Policy Group și OMV PETROM prin programul România Eficientă

Deputatul USR Oana Marciana Ozmen a participat la Energy CEO Forum & Awards 2002, Ediția a 11 unde spune că a avut onoarea să decernez premiul pentru proiectul de eficiență energetică derulat de catre Energy Policy Group și OMV PETROM prin programul România Eficientă. 
  • Energy CEO Forum & Awards 2002, Ediția a 11 a organizată de The Diplomat-Bucharest, a reunit liderii din domenul energiei într-o dezbatere complexă despre realitățile și soluțiile din acest sector, a scris deputatul pe Facebook.
Ea arată că în cadrul Galei au fost premiate companiile care au reușit să perfomermeze în acest context dificil dar și oamenii care au avut o contribuție semnificativă la acest rezultat.
  • ”Am avut onoarea să decernez premiul pentru proiectul de eficiență energetică derulat de catre Energy Policy Group și OMV PETROM prin programul România Eficientă, proiect-pilot de renovare la standarde nZEB a clădirii Liceului Tehnologic Elie Radu din Ploiesti.
Valoarea investiției se ridică la 1 milion de Euro și este o dovadă că astfel de proiecte trebuie sa le regăsim la nivel național. Clădirea are un consum redus de energie, fiind renovată la standard nZEB și utilizând cel mai performant sistem de iluminat, o parte din energia necesara fiind produsă de panourile fotovoltaice instalate pe acoperișul clădirii.
  • Felicitări, The Diplomat-Bucharest! Felicitări, România Eficientă!”, mai spune deputatul USR.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner