Deputatul Vlad Popescu PIEDONE: SUSȚIN INIȚIATIVA LEGISLATIVĂ PRIVIND TESTAREA GRATUITĂ!

Piedone Vlad Popescu

Susțin procedura constituțională inițiată de colegul meu, Daniel Ionașcu, de a strânge 100.000 de semnături pentru testarea gratuită a populației României., a transmis deputatul umanist Vlad Popescu Piedone, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Parlamentarul precizează că viața românilor contează și fiecare dintre noi trebuie să aibă acces la servicii medicale de calitate, să fie tratat de medici profesioniști.

”Țara noastră a primit de la Uniunea Europeană 4.700.000 de euro pentru acest lucru. Banii există, așa că cerem 2 teste gratuite pe săptămână pentru fiecare cetățean român.

Pentru ca acest lucru să devină posibil, tot ce trebuie să faceți este să semnați petiția de mai jos. Acest minut pe care îl dedicați semnării petiției poate face diferența dintre sănătate și boală, sau chiar dintre viață și moarte!

Pentru ca această petiție să fie luată în considerare sunt necesare 100.000 de semnături, câte 5.000 din 20 de județe.”, mai transmite Piedone în postarea de pe facebook.

Acesta îndeamnă pe toți românii să semneze petiția de a strânge 100.000 de semnături pentru testarea gratuită a populației României

  • Vad Popescu PIEDONE: SUSȚIN INIȚIATIVA LEGISLATIVĂ PRIVIND TESTAREA GRATUITĂ!