miercuri, mai 25, 2022

Din categoria ‘politicienii fac lucruri trăznite’ : Gabriel Mutu, candidatul PSD la primăria Sectorului 6 revine!

Din categoria ‘politicienii fac lucruri trăznite’ :

Gabriel Mutu, candidatul PSD la primăria Sectorului 6 revine!

minionii

   Din categoria ‘politicienii fac lucruri trăznite’ senatorul PSD, Gabriel Mutu este de departe cel mai inventiv.După episodul în care a început să-şi facă campanie cu personaje din desene animate, același personaj politic REVINE cu o altă idee năstrușnică pentru a se face cunoscut!

 Senatorul Minionilor

    Gabriel Mutu, senator PSD, şi nominalizatul partidului pentru a intra în campania electorală pentru Primăria Sectorului 6, a postat pe pagina sa de socializare un clip în care apare alături de doi minioni. Gabriel Mutu îndeamnă copiii să cunoască cele două personaje şi să se fotografieze alături de minioni.

Gabriel Mutu, candidatul PSD la primăria Sectorului 6 REVINE!

IMG_0083

Mai nou desenează pe asfaltul sectorului 6!

DSCN7545DSCN7541

După episodul în care a început să-şi facă campanie cu personaje din desene animate, același personaj politic REVINE cu o altă idee năstrușnică pentru a se face cunoscut!

72% din oameni nu au auzit de Gabriel Mutu!

sondaj Mutu

Gabriel Mutu, în disperarea de a avea notorietate și ținând cont că la ora actuală, conform unui sondaj care public nu a prea fost discutat s-a apucat de tot felul de acțiuni pentru a fi cunoscut.Mai sus am publicat un sondaj în care se arată faptul că omul politic de care discutăm nu există.

Mai nou acest personaj politic, nu știu la ce s-a gândit sau dacă a gândit când s-a apucat să-și scrie pe asfaltul și pe zonele pietonale ale Sectorului 6, numele și mesajul.

DSCN7543DSCN7542

spot_img

7 COMENTARII

Comments are closed.

Campanii publicitare
    sales banner