marți, mai 24, 2022

Dolj: Primăria Craiova a scos la licitaţie închirierea terenurilor pe 5 ani pentru amplasarea panourilor publicitare

Primăria Craiova a scos la licitaţie închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a terenurile ce aparţin domeniului public al municipiului, grupate în 4 pachete, în vederea amplasării de panouri publicitare.

Cele patru pachete cuprind câte 50 de amplasamente de 1 m.p. sau 1,5 m.p., iar preţul de pornire este de 10 lei/m.p/lună, preţul de închiriere pentru un pachet pornind de la circa 17.000 lei/lună.

Documentaţia de atribuire şi caietul de sarcini se pot ridica de la sediul Primăriei Municipiului Craiova, costul unui exemplar fiind de 200 lei. Data limită pentru depunerea ofertelor este 3 decembrie a.c. şi poate fi solicitat de orice persoană juridică interesată, cu obiectul de activitate ‘activităţi ale agenţiilor de publicitate’.

În martie, Consiliul Local Craiova a aprobat, prin hotărâre închirierea prin licitaţie publică, pe o perioadă de 5 ani, a terenurilor ce aparţin domeniului public al municipiului, în vederea atragerii de venituri la bugetul local şi ‘asigurării condiţiilor pentru un cadru construit coerent, armonios, sigur şi sănătos, pentru protecţia valorilor mediului natural, pentru asigurarea calităţii în construcţii’.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner