Dorel Căprar s-a întâlnit cu românul care a înființat prima Universitate de nai din lume, în SUA

Deputatul PPU-SL, Dorel Căprar, anunță că s-a întâlnit cu Nicolae Voiculeț, românul care a înființat prima Universitate de nai din lume, în Statele Unite.

„Geniile sunt lângă noi. Nu trebuie să le cauți. Trebuie doar să înveți să asculți, nu doar să auzi.. Să-i privești, nu doar să-i zărești .. Să îți pese, nu doar să-i aprobi, din obligație.. Sau din snobism.

  • Mi-a fost de ajuns, doar o CLIPĂ! Un moment de divinitate (strecurat printre picăturile de ploaie) ca să TRĂIESC ROMÂNEȘTE alături de un ROMÂN ADEVĂRAT! Mi-a spus în câteva cuvinte „secretul” perenitatii peste veac al acestui popor: „Ai un har? Dă-l mai departe” . Pe ritmuri și aripi de înger, l-am simțit TRĂIND românește pe Nicolae Voiculeț, un geniu.. un patriot…un OM

 

  • Am vorbit, afară în ploaie la un ceai, despre vremurile de cumpănă prin care trece CREDINȚA neamului nostru. Cuvintele se amestecau într-o simfonie divină.. Plângeau vorbele.. Așa cum, acum ACEST POPOR își plânge supliciul. Și am înțeles, că pentru drapel, credință și patrie, trebuie să merg mai departe!

A venit CLIPA în care, va trebui să ne ascultăm PATRIA

Să fim români pentru lume! Și asemeni lui Nicolae Voiculeț să TRĂIM ROMÂNEȘTE, în CREDINȚA acestui neam! Sau să murim.. încercând!

La un ceai, în ploaie. Alături de un demn apărător și continuator al valorilor autentice. Alături de un ROMÂN care a concertat în fața a 65 de șefi de state. A înființat prima Universitate de nai din lume, în Statele Unite. Spectacolele sale sunt unificatoare prin diversitate, Nicolae Voiculeț concertând la sanctificarea Maicii Theresa din Calcutta pe care a  onorat-o la Basilica di Santa Maria Sopra Minerva (din Roma) . ROMÂNUL care mi-a vorbit despre PATRIE, la un ceai.. în ploaie, m-a deteminat să continui să LUPT pentru CREDINȚA neamului meu. Pentru Romania”, a scris Căprar, pe Facebook.